Rasadnik Ivanović

Čajevke
 

Ruže sa krupnim pupoljcima pogodnim za rezanje. Visina: 80-100cm, a dužina drške oko 70cm. Rastojanje pri sadnji 45cm ili 5-6 sadnica na m2.

Odaberi kategoriju        


Metropoliten
160.00 RSD

Category: Čajevke

Metropoliten (Metropolitan)

- Cvet je beo ,krupan i pojedinačno raspoređen na dugim drškama.Može se koristiti za rezani  cvet. Dugo traje i dostiže visinu 100-120cm. Blagog voćnog mirisa je i otporna na bolesti. Prečnik cveta je 9-11 cm.

Hulio Iglesias
160.00 RSD

Category: Čajevke

Hulio Iglesias

– ruža sa prugastim koloritom koja se vrlo retko sreće. Dve jarke nijanse se smenjuju međusobno i stvaraju interesantne prelaze i  efekte. Ruža Hulio Iglesias ne gubi dugo ni miris ni formu. Sorta se lako adaptira na promene klime . Otporna je na bolesti i izmrzavanje. Veoma je otporna na pepelnicu i pegavost. Stalno cveta. Raste do visine  80 cm. Prečnik cveta je 8-10cm.

Edi Mičel
160.00 RSD

Category: Čajevke

Edi Mičel (Eddy Michell ®)

-Apsolutno jedinstvene  boje sa lica latica crvene baršunasto  skoro  crne, i nalicja zuto zlatne boje.

Kontunuirano  cveta  u  toku cele godine .  Ima jako stablo , sa veoma tamno  zelenim  listovima .Ruža  Eddy Michell ® je veoma otporna  na bolesti . Cvet ima  око 27 latica I prečnika je  10 cm. Visina  odraslih  biljaka  je 60-80 cm.

Blu River
160.00 RSD

Category: Čajevke

Blu River (Blue River)

- Čajevka krupnog cveta oivičena tamnom nijansom. Na dugim drskama cveta u grozdovima. Blagog je mirisa i otporna na bolesti. Visine 50-70 cm. Prečnik cveta je 10-11 cm.

Alan Sušon
160.00 RSD

Category: Čajevke

Alan Sušon(Alain Souchon)

Ova cajevka malina crvene boje raste  visine od 90 do 100 cm, i ima precnik cveta 12-13 cm. U zavisnosti od klime moze imati jaku aromu ruzinog ulja , ili sladak miris maline ,jagode i anisa. Cveta tokom cele sezone i veoma je otporna na visoke temperature i bolesti poput pepalnice i crne pegavosti.

Big Pepl
160.00 RSD

Category: Čajevke

Big Pepl (Big Purple)  
je ruža ljubičasto crvene boje izuzetno mirisna, a krupni pupoljci na dugim drškama služe za rezani cvet. Otporna je na bolesti.

Blu Mun
160.00 RSD

Category: Čajevke

Blu Mun (Blue Moon)  
sa svetlo plavom bojom cveta, spada u srednje mirisne ruže. Otporna je na bolesti.

Dabl Dilajt
160.00 RSD

Category: Čajevke

Dabl Dilajt (Double Delight)
ima dvobojne cvetove, iznutra krem beli oivičeni crvenim ivicama. Najmirisnija iz grupe čajevki, nešto nižeg rasta 50-70cm. Lep je ukras grupno zasađena.

Gabi Marlej
160.00 RSD

Category: Čajevke

Gabi Marlej (Gabi Morlay)
je žutog cveta i krupnih pupoljaka. Moćna i otporna na bolesti. Robusna je i žbunasta, visine 60-80 cm.

Grand Gala
160.00 RSD

Category: Čajevke

Grand Gala
ima pupoljak elipsastog izduženog oblika, Čvrst i postojan, polako se razvija u peharast krupan tamno crven, boje prezrele višnje cvet, koji je na dugačkoj dršci bez trna i služi za rezani cvet. Visina 70-90cm. Otporna je na bolesti.

  Prethodna   1  2  3   Sledeca